SCHOONHEIDSSALON LANDSMEER

Beautysalon Landsmeer

WENKBRAUWEN

MAKE-UP

Schoonheidssalon Landsmeer

Beautybar Rachel is een schoonheidssalon in Landsmeer die met veel passie en kennis de nieuwste schoonheidstrends verzorgt. Zo verzorgen wij de nieuwste make-up trends, is het mogelijk om je wenkbrauwen te stylen en van ongewenste haartjes af te komen. Daarbij is het ook mogelijk om op een leuke manier met vriendinnen of familie één van onze schoonheidsworkshops te volgen. Ben jij op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Landsmeer? Neem contact met ons op op of maak direct via de website een afspraak.

Schoonheidsspecialiste Landsmeer

Rachel is een schoonheidsspecialiste in Landsmeer die gespecialiseerd is in allerlei soorten schoonheidsbehandelingen. In onze schoonheidssalon staan jouw persoonlijke wensen centraal en leggen wij onze klanten compleet in de watten. Hierbij zorgen wij ervoor dat je helemaal ontspannen geniet van onze schoonheid services. Zo verzorgen wij ook make-up visagie voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en dag en avond make-up.

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je specifieke wensen/verzoeken en wil je dit graag tijdens een voorgesprek bespreken? Schoonheidssalon Beautybar Rachel informeert je graag over de mogelijkheden.

Beautybar Rachel dé schoonheidssalon in Landsmeer

Wil jij graag genieten van een all-in schoonheidsbehandeling in Landsmeer? Beautybar Rachel is een professionele en ervaren schoonheidssalon in Landsmeer. Wij bieden verschillende verzorgingsbehandelingen aan en adviseren je graag over de beste behandeling gericht specifiek op jouw huid. Beautybar Rachel is eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam en omliggende gemeentes.