MAKE-UP

In deze tijd ervaren we steeds meer dat make-up, style en fashion een onderdeel van onze dagelijkse rituelen mag zijn. Van een natural make-up tot high fashion, alles kan en alles mag. Zo ook bij Beautybar Rachel. Of het nu gaat om een dag make-up, bruidsmake-up of thema make-up; de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Pure & Funky visagie gaat het om de wensen van de klant, hierbij kijk ik naar de vorm en de sterke punten in een gezicht, welke ik dan accentueer en daar waar nodig licht corrigeer. Heb je een bedrijfsfeest, gala of ga je uit met je partner voor een speciale gelegenheid ? Avond make-up maakt je outfit en look helemaal af! Beautysalon Rachel in Landsmeer helpt en adviseert je graag over de make-up style die bij jouw past.

Makeup

Make-up Analyse:

Bij Beautybar Rachel gaan we samen op ontdekkingsreis, om voor jouw gezicht de juiste kleuren en make-up te ontdekken, waar jij van gaat stralen en wat tot een perfect resultaat zal leiden. Wij geven je advies over je gezicht en kapsel, over wat het beste bij jouw huid, haar en persoonlijkheid past. Dit alles afgestemd in de juiste kleuren, wat tot een goede harmonie leidt. Wij zullen je laten zien en je leren hoe je make-up op de goede wijze kunt aanbrengen, zodat je dit zelf thuis ook kan doen.

-Kleur- en materiaalgebruik.

-Kleurencombinaties maken. Passen bij jou de warme of juist de koele kleuren?

-De oogvormen en de oog make-up.

-Wenkbrauwvormen.

-De juiste foundation.

-Lippen/lipvormen.

-Het wegwerken van oneffenheden in het gezicht.

-Het opbrengen van poeder en eventueel rouge. Je krijgt na afloop een persoonlijk make-up verslag mee!

VISAGIE

Heb je een speciale wens of gelegenheid en wil je graag je visage in Landsmeer laten verzorgen door Beautybar Rachel? Wij denken graag met je mee en adviseren over de beste style. Hierbij kun je denken aan de volgende thema’s:

Dag & Avond make-up;

De dag en avond make up kenmerkt zich door een look die dagelijks gedragen kan worden. Een mooie oog make up die gecombineerd kan worden met een willekeurige kleur lipstick. Zodat je er elke dag stralend uit ziet.

Bruidsmake-up;

Een prachtige look voor een magische dag in je leven. Make up is fris, fruitig en afgestemd op je kleding en wensen.

Gala make-up­­;

Deze look is immer chique, stijlvol en klaar voor een feestje!

Make-up voor de donkere huid;

Bij deze make-up ligt de basis bij een foundation die perfect aansluit op de kleur ondertoon van je huid. De ogen worden met verschillende accentkleuren benadrukt.

Thema make-up;

Bij deze make-up mag alles en kan alles, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook bij dit thema wordt gekeken naar de sterke punten in je gezicht. Met de juiste producten, kleur en kennis volgt een prachtig eindresultaat.

Beautybar Rachel

WORKSHOP

Wil je een vriendin verassen en verwennen? Kies dan een workshop voor 2 personen. Je kunt kiezen voor een totaal andere look of voor een prachtige dag make-up. Tijdens deze workshop krijg je tips and tricks hoe make- up te dragen en aan te brengen. Workshops vanaf 2 tm 6 personen. Voor meer informatie kan je contact met me opnemen!

Visagie

MAKE-UP VERZORGING IN LANDSMEER

Voor al je vragen op het gebied van visagie hebben wij een passend antwoord. Het aanbrengen van je eigen make-up is vaak moeilijk. Zeker wanneer je groots wilt shinen en je sterke punten nog meer wilt benadrukken. Wij verzorgen jouw avondmake-up, zodat jouw ogen nog groter lijken, je wimpers nog langer worden en je huid zo egaal wordt als een perzikhuidje. En vergeet de lippen niet: opvallende kleuren laten jouw lippen stralen en een nude kleur maken je lippen optisch voller.

Een avondje uit, een bijzonder feest of een groots gala, het zijn avonden waarop je op je best wilt zijn met een look die past bij het thema. Zijn je normale make-up skills niet voldoende om een echte blikvanger te creëren en wil je echt shinen? Professionele dag & avondmake-up in de regio Landsmeer en Amsterdam vind je bij Beautybar Rachel!