WENKBRAUWSTYLING LANDSMEER

Wenkbrauwstyling doen we met behulp van  een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.  Wil je liever alleen met pincet worden geëpileerd, omdat je de vorm niet té strak wilt? Dat kan!

WENKBRAUWEN VERVEN

Met verf kun je de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van specials verf of basis van henna. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

HENNA WENKBRAUWEN

De henna wenkbrauwen zijn er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wil? Geen probleem! Boek gewoon een van de verf behandelingen die we hebben, en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist achter welke behandeling voor jou het best is.

WENKBRAUWEN WAXEN, EPILEREN en SHAPEN

Verzorgde wenkbrauwen zorgen voor een grote impact op je look. Het mooi in shape krijgen van je wenkbrauwen is daarom een goede manier om er zelfs zonder make-up verzorgd uit te zien. In overleg zullen wij de beste manier adviseren om je wenkbrauwen te epileren of te waxen. Hierbij gebruiken wij zeer milde wax of een pincet. Wil je informatie ontvangen of direct een afspraak maken bij Beautybar Rachel in Landsmeer? Wij adviseren je graag.

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen verven, waxen, epileren en shapen
Amije donny roevlink
Wenkbrauwen amsterdam
Wenkbrauwen amsterdam
Julia Dave roelvink
wenkbrauwen amsterdam
Wenkbrauwen amsterdam
evys kapsalon
Sharon flowers
Wenkbrauwen amsterdam