Brows zijn onze belangrijkste focus, maar we houden er van om een ​​opvallende look te maken. De lash-lift vormt de perfecte combinatie met de wenkbrauwbehandeling. De lash-lift zal je ogen accentueren, door je wimpers een langer, dicht en gebogen effect te geven. Lash-lift behandeling is geschikt voor ieders wimpers, zowel kort als lang.

Tijdens deze behandeling worden siliconen pads op de oogleden geplaatst. Deze pads hebben de vorm van je ooglid, waardoor ze perfect aansluiten bij de ronding van je wimpers. De wimpers worden vervolgens behandeld en bevestigd aan de siliconen pad. Ze zijn getint en geven een mascara-effect. Hierdoor zien de wimpers er langer uit en wordt er volume gecreëerd.

 

 

 

 

 


Het woord zegt het zelf, de wimpers worden opgetild. Dit wordt gedaan door de natuurlijke wimpers te behandelen en niet door het gebruik van extensions. De wimpers worden vanaf hun wortels behandeld en krijgen een langere en dikkere uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

Deze behandeling is niet schadelijk voor je wimpers, vanwege de siliconen pads en de techniek om je wimpers vanaf de wortel te behandelen. De behandeling is geschikt voor ieders wimpers, zowel kort als lang.

 

U hoeft niet langer uw wimpers aan te raken!